Akasya Ağacı Özellikleri

Akasya Ağacı Özellikleri

Akasya Ağacı Özellikleri

Akasya fidanı dikenli bir ağaç türüdür. Boyu türlerine göre değişkenlik gösterebilir. Çok yüksek ağaçlar olduğu gibi çalılık ya da ağaççık standartlarında büyüyebilen türler de vardır. Akasyalar baklagiller familyasındandır. Akasya ağaçları ılıman iklimlerde kolay yetişse de zor koşullara dayanıklı olması nedeniyle daha soğuk iklimlerde de görülür. Birçok çeşidi olduğu için her bölgede yetişen türleri olabilir. Akasya ağaçlarının meyvesi yoktur. Beyaz, sarı ya da kırmızı renkte olabilen hoş kokulu çiçekleri nedeniyle yetiştirilir.

Akasya Ağacı Fidanı

Bir çok çeşidi bulunan Akasya fidanı dikenli bir ağaç türüdür. Sizde kaliteli ürünler almak sonrasında pişman olmak istemiyorsanız, doğru adrestesiniz. 2500 çeşit geniş ürün yelpazesi ile 90 yıldır Türkiye’nin en büyük tarımsal satış sitesi olan www.alibotanik.com ‘a gelerek küçük bir cennet bahçesi gezintisine çıkabilirsiniz. En uygun fiyatlarla sizlere sunuyoruz. Biz 1 yıl piyasaya çıkıp sonra ortadan kaybolan satıcılardan değiliz. Bizim ismimiz tam tamına 90 yıldır bu piyasanın içerisinde. Akasya fidanı satın almak için buraya tıklayınız.

Akasya Fidanı Dikimi

Akasya fidanının aşı bölgesi toprak seviyesinin 4-5 santimetre kadar üzerine gelecek şekilde derinliği ayarlanıp naylonun üst kısmında elle tutulacak kadar yer kalana kadar yan tarafları toprak ile doldurulur. Sonrasında ise poşet torbayı hafifçe sarsarak yukarıya doğru çekip alabilirsiniz. Hemen ardından can suyu veriniz. Can suyu verilen akasya fidanının çukuru can suyunu çektikten sonra ise alt toprağı en son koyup düz olarak kapatabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.