Çit İçin Uygun Bitkiler Nelerdir

Çit İçin Uygun Bitkiler Nelerdir

Çit için uygun bitkiler

Bu bitkiler nelerdir diye sorunca leylandi fidanı ideal bir çit bitkisidir. 30 cm aralıklar ile dikildiği zaman 1 - 2 sene içerisin de sımsıkı bir çit yapmış olursunuz. Hayvanların bile geçmekte zorlanacağı leylandi aynı zamanda ses ve gürültü geçirmez özelliği vardır. Aynı zamanda içerisinde sebze dikilmiş araziler de rüzgar etkisinden kurtulmak için arazinin dört yanını leylandi ile çevreleyen müşterilerimiz akıllı bir davranış sergilemiştir. Kış soğuklarına ve yaz sıcaklarına da oldukça dayanıklıdır. Kaliteli anaçlardan elde ettiğimiz leylandi çamı Ali Botanik güvencesi ile sepetinize ekleyebilirsiniz.

Limon çamı fidanı

Çit yapılacak fidanlar arasında ideal bitkiler arasındadır. Rengi ve kokusu ile sizleri cezbettiğini biliyoruz. Aynı zaman da çit için doğallığı sevenler aradığını buldu diyebiliriz. Genellikle cafe, ev, villa, iş yeri, bahçe gibi konumlarda kullanılmasının yanı sıra balkonlar da ince uzun saksılara dikip doğal görüntü sağlayan müşterilerimiz de bulunmaktadır. Limon çamı fidanı için en doğru adreste olduğunuzu belirtebiliriz.

Çardak sarmaşık gül

Çit için bir diğer süs bitkiler arasında rengarenk güzellikteki güller bahçe duvarlarınıza yardımcı çit oluşturacağına eminiz. Doğal çitler her zaman için daha ideal ve alternatiftir. Sarmaşık gülleri aynı zamanda dış kapılarınıza sardırarak şık ve gösterişli hale getirebilirsiniz.

Çit bitkisi çeşitleri

Çit bitkilerinden sayabileceğimiz licudum kartopu, ateş dikeni, uzun alev çalısı en bilindik ve en çok kullanılan çiçekler arasındadır.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.