Gülibrişim Ağacı Özellikleri

Gülibrişim Ağacı Özellikleri

Gülibrişim Ağacı Özellikleri

Gülibrişim ağacı, şemsiye görünümlü boyu 15 metreye kadar ulaşabilen etrafı 6 ile 7 metre genişleyebilen bir ağaçtır. Çiçekleri ve güzelliği ile birçok peyzaj çalışmasında yer almaktadır. Gülibrişim ağacı -15 derece gibi sıcaklıklarda dayanıklı olmamaktadır. Sıcak iklimlerde özellikle sahillerde güneş alan mekanlarda daha çok iyi yetişmektedir. Gülibrişim ağacının yaşam süresi 100 yılı aşmaktadır. Haziran ve Temmuz aylarında çiçeklenerek etrafını güzelleştirmektedirler.

Gülibrişim Ağacı Bakımı

Dibi kurudukça sulamaya özen gösterelim yoksa çok sulayıp bitkiyi kök çürümesine yol açtırabiliriz ya da hiç sulama yapmayıp bitkiyi kurumaya terk edebiliriz. Bitki üzerinde böceklenme ya da mantar gibi hastalıklarla karşı karşıya kalırsanız insektisif ya da fungusit cinsi zirai mücadele ilaçları kullanıp, püskürtme yöntemi ile bitkinin üzerine püskürtüp bitkinizin daha verimli olmasını sağlayabilirsiniz. İç tarafı güneş görecek şekilde budama yapabilirsiniz. Gülibrişim ağacı fidanının bakımında gübre önemli bir yer sahibi olmaktadır. Bu yüzden yılda bir kez olacak şekilde gübreleme işlemi yapılmalıdır.

Gülibrişim Ağacı Fiyatları

Biz Ali Botanik A.Ş. olarak diğer merdiven altı üreticilerin yanı sıra en iyi Gülibrişim ağacı fidanlarımızı uzman ziraat mühendisleri ve bahçıvanlarımız denetiminde yetiştirmekteyiz. Fiyatlarımız hem uygun hem de aynı gün içerisinde kargoya verme garantisi sunuyoruz. Marka garantili olarak Türkiye’nin farklı illerinde bulunan fidanlıklarımız ile Türkiye’nin her bölgesine kargo ile gönderim sağlamakta, aynı zamanda bunu temiz işçilik, güzel paketleme ve hızlı teslimat ile yapmaktayız. www.alibotanik.com’ dan Gülibrişim fidanını satın almak ve diğer çeşitleri görmek istiyorsanız, buraya tıklayınız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.