Pampas Saz Özellikleri

Pampas Saz Özellikleri

Pampas Saz Özellikleri

Pampas otu ya da saz püskülü isimleriyle bilinen keskin yaprak kenarlarına sahip bir bitkidir. Çok sağlam, güçlü çayır formunda, içinden geçilemeyecek kadar yoğun olan bir bitki olan pampas sazın yaprakları her dem yeşildir. Çiçekleri yoğun, dik ve tüylü yapıda, bileşik salkım şeklindedir. Sıcaklığa ve kuraklığa dayanıklıdır. Nemli ve yarı nemli, kumlu, balçıklı toprakları sever. Kendi kendine yetişir. Doğrudan güneş alan yerleri sever. Çiçek rengi beyazdır. Rüzgarın etkisini azaltabilen, boylanan ve hızla büyüyen bir bitkidir.

Pampas Saz Ne İşe Yarar ve Ne İçin Kullanılır

Pampas sazın herhangi özel bir işlevi yoktur. Su kenarları, bahçeler, ev içi, masa düzenlemesi, balkon düzenlemesi ve ofis düzenlemesi gibi birçok alanda dekoratif bir ürün olarak kullanılabilir. Pampas saz bulunduğu ortamı güzelleştirir ve pozitif enerji sağlar. Birçok katalog çekiminde, mobilya tanıtımlarında ve ev dekorasyon fikirlerinin sunulduğu birçok alanda pampas saz bitkisinin kullanıldığı görülmektedir.

Pampas Saz Satışı

Biz Ali Botanik A.Ş. olarak diğer merdiven altı üreticilerin yanı sıra en iyi Pampas saz fidanlarımızı uzman ziraat mühendisleri ve bahçıvanlarımız denetiminde yetiştirmekteyiz. Fiyatlarımız hem uygun hem de aynı gün içerisinde kargoya verme garantisi sunuyoruz. Marka garantili olarak Türkiye’nin farklı illerinde bulunan fidanlıklarımız ile Türkiye’nin her bölgesine kargo ile gönderim sağlamakta, aynı zamanda bunu temiz işçilik, güzel paketleme ve hızlı teslimat ile yapmaktayız. www.alibotanik.com’ dan Pampas saz fidanını satın almak ve diğer çeşitleri görmek istiyorsanız, buraya tıklayınız.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.