Salep Tohumu Satın Al

Salep Tohumu Satın Al

Salep Tohumu Satın Al

Biz Ali Botanik A.Ş. olarak diğer merdiven altı üreticilerin yanı sıra en iyi Salep tohumlarımızı uzman ziraat mühendisleri ve bahçıvanlarımız denetiminde yetiştirmekteyiz. Fiyatlarımız hem uygun hem de aynı gün içerisinde kargoya verme garantisi sunuyoruz. Marka garantili olarak Türkiye’nin farklı illerinde bulunan fidanlıklarımız ile Türkiye’nin her bölgesine kargo ile gönderim sağlamakta, aynı zamanda bunu temiz işçilik, güzel paketleme ve hızlı teslimat ile yapmaktayız. www.alibotanik.com’dan Salep tohumunu satın almak ve diğer çeşitleri görmek istiyorsanız, buraya tıklayınız.

Salep Tohumu Nasıl Dikilir

Salep tohumunu dikmek için öncelikle düzgün toprak oluşturmalısınız. Oluşturacağınız toprağın etrafına tümsekler yapmalısınız. Salep yatakları oluşturulduktan sonra toprağa yanmış hayvan gübresi ve kum karışımı ilave edilmelidir. Bunun nedeni salep tohumlarının daha hızlı olgunlaşmasını sağlamaktır. Daha sonra salep tohumları ya da salep bitkileri çok derin olmayacak şekilde toprağın altına koyulur. Salep tohumları ülkenin her tarafında üretilebilmektedir.

Salep Tohumu Ne Zaman Dikilir

Salep tohumları Sonbahar aylarında toprağa ekilmektedir. Salep tohumu ekmenin en doğru ayları eylül ve ekim olarak bilinmektedir. Dış ortamda salep ekmeyi düşünüyorsanız doğru ayları beklemelisiniz. Salep tohumlarını evinizde de dikip büyütebilirsiniz. Salep tohumunu evde dikip büyütmek için belirli bir mevsimi beklemenize gerek yoktur. Evde büyütülmek isteniyorsa soğuk bir ortamda tutulmalıdır. Salep tohumları soğuk ortamları sevmektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.