Süs Şeftalisi Fidanı Bakımı
Süs Şeftalisi Fidanı Bakımı
Dibi kurudukça sulamaya özen gösterelim yoksa çok sulayıp bitkiyi kök çürümesine yol açtırabiliriz ya da hiç sulama yapmayıp bitkiyi kurumaya terk edebiliriz. Bitki üzerinde böceklenme ya da mantar gibi hastalıklarla karşı karşıya kalırsanız insektisif ya da fungusit cinsi zirai mücadele ilaçları kullanıp, püskürtme yöntemi ile bitkinin üzerine püskürtüp bitkinizin daha verimli olmasını sağlayabilirsiniz. İç tarafı güneş görecek şekilde budama yapabilirsiniz. Süs Şeftalisi fidanının bakımında gübre önemli bir yer sahibi olmaktadır. Bu yüzden yılda bir kez olacak şekilde gübreleme işlemi yapılmalıdır.
Süs Şeftalisi Fidanı Satışı
Biz Ali Botanik A.Ş. olarak diğer merdiven altı üreticilerin yanı sıra en iyi Süs Şeftalisi fidanlarımızı uzman ziraat mühendisleri ve bahçıvanlarımız denetiminde yetiştirmekteyiz. Fiyatlarımız hem uygun hem de aynı gün içerisinde kargoya verme garantisi sunuyoruz. Marka garantili olarak Türkiye’nin farklı illerinde bulunan fidanlıklarımız ile Türkiye’nin her bölgesine kargo ile gönderim sağlamakta, aynı zamanda bunu temiz işçilik, güzel paketleme ve hızlı teslimat ile yapmaktayız. Süs Şeftalisi fidanını satın almak ve diğer çeşitleri görmek istiyorsanız, buraya tıklayınız.
Süs Şeftalisi Özellikleri
Ortalama olarak her türlü iklim koşullarında yetiştirilmesi mümkün olan, geniş ebatlarından oldukça ihtişamlı ve estetik duran süs şeftalisi; genellikle bahçe dekorasyonlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Bahçe kenarlarına belirli aralıklarla dikildiğinde çit bitkisi olarak kullanımı oldukça şık bir sonuç vermektedir. Süs şeftalisi, kış mevsimi başlangıcında yapraklarını dökmektedir. Diğer mevsim geçişlerinde ise yapraklarının renk görünümü yılda iki kez değişime uğrar.